Geschreven door Kees op 11 februari 2017

Aanstaande maandag 13 februari alweer de 2e DownTown Café rechtstreeks vanuit mediacafé Park Road Café, Nobelstraat 11b te Den Haag, met in deze aflevering live optredens van de nieuwe Noorse sensatie Marvellous Medicine & Grote Prijs van Nederland publiekswinnaar One Clueless Friend. Te gast de beste progressieve rockband van NL Knight Area vanwege de release van hun fantastische nieuwe CD Heaven And Beyond. Ook komt zanger Marcel Duprix ons bijpraten over de toekomst van de band Mojo Man en vertelt Peter Koudstaal waarom hij een 4 kg wegend boek over festvals gaat maken. Ook is er weer de gezellige PopKwis van John van Schaik, taxichauffeur te ’s Gravenhage & het Classic Concert wordt verzorgd door Creedence Clearwater Revival. DownTown Café kun je tussen 8 & 11 uur beluisteren via www.baarsclassicrock.nl en de 24/7 stream van www.parkroadcafe.nl. Je kunt ook gezellig langskomen, want de toegang is GRATIS en het bier staat KOUD!

Categorieën: Nieuws

Reageer