Geschreven door Kees op 26 februari 2017

Het is weer zondag, dus Countdown Café Classic dag! Vanavond tussen 8 & 10 uur kun je op www.baarsclassicrock.nl luisteren naar de uitzending 20 februari 1992, met daarin o.a. een intvu met topproducer Gary Lyons (o.a. Rolling Stones) + live optredens van Courbois Whistler Courbois en Herman Brood!! Daar blijf je voor thuis……of niet dan??

Categorieën: Uitzendingen

3 reacties

 1. avatar Guido schreef:

  Datum is niet juist, moet zijn 20 MAART 1992.
  Op 30’25” zegt Kees ‘aanstaande maandag, 23 maart’…
  (en 20 feb was op een donderdag, cc werd toen wekelijks uitgezonden op de Veronica vrijdag)

 2. avatar pieter jutte schreef:

  Bedankt voor dit station,… het heeft me door moeilijke tijden heen geholpen,… en nu ik niet meer ernstig ziek ben, kan ik zonder zorgen iedere dag luisteren naar mijn favoriete ROCK,…. dank je Kees,…. dat je nog lang mag doorgaan!!!!

 3. avatar neeltje schreef:

  Ik heb ze meerdere malen dat ik niet wil dat ze contact met mij verteld. Toch zijn ze nog steeds twee tot drie keer per week bel me.
  Zoek op nummer: https://www.wiebelter.info/telefoonnummer/0765239025/

Reageer