Geschreven door Kees op 29 januari 2017

Nog ruim een week & dan gaat DownTown Café van start, het splinternieuwe live radioprogramma van Kees Baars & Erik Kuylaars! Maandagavond 6 februari is het zover, rechtstreeks vanuit mediacafé Park Road Café, Nobelstraat 11b te Den Haag de allereerste aflevering van Downtown Café met live optredens van Jan van der Meij (The Analogues, Powerplay, Vitesse) & de nieuwe bluesrock sensatie The Damned And Dirty!! Te gast popjournalist en schrijver Tjerk Lammers en de wekelijkse popkwis wordt verzorgd door John van Schaik, taxichauffeur te ’s Gravenhage! Het splinternieuwe radioprogramma DownTown Café is ’s avonds tussen 8 en 10 uur te beluisteren via www.baarsclassicrock.nl en de 24/7 stream van www.parkroadcafe.nl. Je kunt de uitzending ook bijwonen, de toegang is GRATIS & VOOR NIETS!!

Categorieën: Nieuws

Reageer