Geschreven door Kees op 30 mei 2016

Het is weer maandag, dus Countdown Café Classic avond op Baars Classic Rock, o.a. te vinden op de website van Radio Veronica www.radioveronica.nl. Vanavond kun je luisteren naar de toch wel bijzondere uitzending van 23 november 1984 met als thema Back To 60’s, met intvu’s en optredens van de Shoes, The Golden Haigs met ex-Golden Earrings-zanger Frans Krassenburg, de Rob Hoeke R&B Band, Rudy Bennett van de Motions en als klap op de vuurpijl Q 65!! Met het eclatante succes van De Pioniers Van De Nederpop in het achterhoofd wordt dat vanavond dus dubbel nostalgisch genieten!!

Categorieën: Uitzendingen

Eén reactie

  1. avatar Willem Giesselbach schreef:

    Hoi,

    Is er een uitzending gemist systeem hier?

    Deze uitzending van 30-05-2016 Countdown Café Classic avond op Baars Classic Rock zou ik wel willen horen.

Reageer