Geschreven door Kees op 7 maart 2016

Vanavond tussen 9 & 11 uur is het weer zover! Via www.radioveronica.nl kun je dan op Baars Classic Rock luisteren naar zo’n onweerstaanbaar gezellige aflevering van Countdown Café uit het archief. Deze keer is dat de uitzending van 18 december 1988, gepresenteerd door Kees Baars & Simone Walraven, met daarin o.a. een zeer uitgebreid intvu met Mick Jones & Rick Wills van Foreigner over hun nieuwe album Inside Information + diverse opnamen van het Engelse liefdadigheidsgala Princess Trust, met veel wereldberoemde artiesten live. Wat ooit de saaiste avond van de week was, is nu dankzij Countdown Café Classic op Baars Classic Rock de op één na leukste avond van de week!! Spread The Word!!

Categorieën: Geen categorie, Uitzendingen

Eén reactie

  1. avatar Guido schreef:

    De datum van deze uitzending klopt niet, nar 23 minuten heeft Kees het over het komende concert van Michael Jackson op 5, 6 en 7 juni 1988. Dit kan dus nooit de aflevering van 18-12-1988 zijn.

Reageer