Geschreven door Kees op 8 februari 2016

Vanavond tussen 9 & 11 uur kun je via www.radioveronica.nl op Baars Classic Rock luisteren naar een historische uitzending van Countdown Café, namelijk die van 23 oktober 1986, met daarin o.a. ex-Frank Boeijen Groep Maarten Peters, ex-Dolly Dot Anita + een live optreden van de roemruchte Clan Of Xymox!!

Categorieën: Uitzendingen

Eén reactie

  1. avatar Jacob Bosscha schreef:

    Hé Kees, wederom genieten, Alfred was the best. Prachtig die oude afleveringen van die legendarische programma`s. Ik was een trouwe luisteraar na Curry/Stenders en Van Inkel. Vooral die miniconcerten van Herman Brood, Ten Sharp eva kan ik me nog goed herinneren. Wat jullie afgelopen vrijdag deden in Countdown Café in de Vorstin was ook prachtig, Bertus Borgers wat een baas is dat zeg. Ben heel blij dat deze legendarische show weer terug is op Veronica. Misschien een idee om die concerten nog eens op te poetsen en weer uit te zenden. Succes en hou Countdown in de lucht!!

Reageer