Geschreven door Kees op 19 oktober 2015

Vanavond kun je tussen 9 & 11 uur op www.baarsclassicrock.nl of via www.radioveronica.nl weer genieten van een klassieke aflevering van Countdown Café uit het archief. Vanavond is dat de Oudejaarsuitzending van 31 december 1994, met daarin een uitgebreide terugblik op het voorbije jaar met o.a. Van Dik Hout, Jimmy Barnes, Roachford, Tröckener Kecks, Aerosmith (Arie Smit), Foreigner en vele anderen. Zet de champagne maar vast koud, want dat wordt weer ouderwetsch gezellig!!

Categorieën: Uitzendingen

Eén reactie

 1. avatar Gerrit schreef:

  Hoi Kees,

  Is het ook mogelijk te streamen in HD of goed format lossless en niet in mp3 of wma?
  Bv gebruikmakend van (gratis!) ogg vorbis streams of aac?
  Nu klinkt het voor echt luisteren niet goed uit mijn stereoset.

  Gerrit

Reageer