Geschreven door Kees op 25 mei 2015

Vanavond kun je tussen 9 & 11 uur op www.baarsclassicrock.nl weer luisteren naar een oude aflevering van Countdown Café, en wel die van 28 november 1986, met daarin o.a. Felicity, de vaderlandse rockers Attilla, onze Amerikaanse vriend Huey Lewis + een spetterend live optreden van Muskee, de band van Cuby & The Blizzards zanger Harry Muskee!! Wat een heerlijke manier om je Pinksterweekend af te sluiten!!

Categorieën: Uitzendingen

Eén reactie

 1. avatar Paul Huisman schreef:

  Beste Baars,

  Het fantastische optreden van Muskee in CountDown Cafe klinkt nu nog steeds in mijn geheugen onwerkelijk goed. Ik had er een opname van, maar die is tot mijn grote verdriet, jaren geleden overleden. Zou ik deze opname eventueel weer kunnen beluisteren bij Baars? Of is er een andere manier om er aan te komen?

  Ik zie een reactie zeer graag tegemoet.

  met muzikale groet,
  Paul Huisman

Reageer