Geschreven door Kees op 20 april 2015

Vanavond tussen 9 & 11 uur op www.baarsclassicrock.nl kun je luisteren naar de Classic aflevering van 28 februari 1986, met daarin o.a. de Noorse band Fra Lippo Lippie, maar liefst 2 rockabilly bands: Frenzy uit Engeland & van eigen bodem The Three Allycats + een half uur live de Groningse formatie Dutch Concert, met Erwin Java, Peter Walrecht, Hennie Dolsma & Hans Visser. Alweer zo’n heerlijke trip in het muzikale verleden van Countdown Café!!

Categorieën: Uitzendingen

Eén reactie

  1. avatar Wim de Wit schreef:

    Beste Kees Baars,
    Jij draait prachig goede muziek in Countdown cafe classic meestal op zondag veel hardrock en oude metal music kan luisteren.
    Led zeppelin en Black Sabbath, Deep purple AC/DC THe Who Judas Priest,Queen Thin Lizzy iron Maiden enz.

Reageer