Geschreven door Kees op 13 april 2015

Vanavond tussen 9 & 11 uur op www.baarsclassicrock.nl de CDC Classic uitzending van 27 december 1985, met daarin een aantal hoogtepunten uit het afgelopen jaar, zoals Bertus Borgers Groove Express, Candy Dulfer’s Funky Stuff, Dr. Feelgood, Andy Pratt, etc. Bovendien een half uur live Roberto Jacketti & THe Scooters!! Weer zo’n supergezellige uitzending met extra veel fantastische live muziek!!

Categorieën: Uitzendingen

2 reacties

 1. avatar Bianca schreef:

  Beste Kees,

  Is de uitzending van gisteren nog ergens terug te luisteren? Voor de Scooters zelf (inmiddels heren op leeftijd 😉 ) en de fans die er nog steeds in grote getale zijn (zie de link voor de facebooksite) (en ook op leeftijd) was het een beetje te laat, maar er zijn veel mensen die het nog graag terug zouden willen luisteren? Dus als je een link hebt, graag! Je mag hem ook meteen plaatsen op de site.

  Dank je wel!

  groetjes, namens de Scooterclub Bianca

 2. avatar Rob Blanchemanche schreef:

  Ha Kees,

  Bedankt voor je Scooter opname/uitzending (via Bianca)
  Super om nog eens terug te horen na bijna 30 jaar!
  Time flies!

  Greetz,
  Rob Blanchemanche

  btw, voor de liefhebbers van de Scooters; we spelen zondag 21 juni bij Babbels Live in Krommenie samen met de Golden Earing.
  Tot dan!

Reageer