Geschreven door Kees op 21 november 2014

Ja mensen, het is weer vrijdag, het weekend is in zicht! Vanavond tussen 10 & 12 uur op www.baarsclassicrock.nl gaan we met z’n allen genieten van de Countdown Café Classic aflevering van 28 augustus 1993, met daarin o.a. uit Amerika de formatie Grant Lee Buffalo, een uitgebreide special met niemand minder dan zanger Paul Rodgers (Free, Bad Company, The Firm, Queen) + live in de studio een memorabel optreden van de Amerikaanse Riverdogs!! Dat wordt weer genieten op deze koude vrijdagavond!!

Categorieën: Uitzendingen

4 reacties

 1. avatar Jan Pol schreef:

  Hallo,
  The Riv

 2. avatar Jan Pol schreef:

  Hallo,
  The Riverdogs!!! staat dit bestand ergens op de site voor streaming? Grt Jan

 3. avatar Henry schreef:

  Shit Kees, niet echt van deze tijd om zoals vroeger op een bepaalde tijd naar een uitzending te moeten luisteren. Ik wilde dit ook horen (Riverdogs!!) maar ging er vanuit dat zo’n stream dan nog wel een tijdje te beluisteren zou zijn! Met andere woorden, wat Jan Pol zegt.. 🙁

 4. avatar Peter schreef:

  Dito. Streaming please. Of laat weten wanneer de uitzending nogmaals herhaald wordt

Reageer