Geschreven door Kees op 11 oktober 2014

Baars Classic Rock maakt sinds kort gebruik van een nieuwe provider die de stream op internet zet. Binnen 2 weken wordt de oude provider uitgeschakeld. Mocht je binnenkort problemen hebben om BCR te ontvangen, ga dan naar de website www.baarsclassicrock.nl en klik de speler opnieuw aan. Voor internetradio’s etc. kun je -vanaf nu al- de volgende links gebruiken (let NIET op de foutieve spelling van het woord CLASIC):
Winamp en Quicktime:
http://server-25.stream-server.nl/listen.BaarsClasicRock.pls
Mediaplayer:
http://server-25.stream-server.nl/listen.BaarsClasicRock.asx
Realplayer:
http://server-25.stream-server.nl/listen.BaarsClasicRock.ram

Mocht je toch nog problemen hebben met de ontvangst, laat het mij dan weten.
Wat betreft de vermelding van artiest/titel/hoes op TuneIn, daar wordt momenteel aan gewerkt om dat weer te activeren.

Veel luisterplezier!

Kees Baars

Categorieën: Nieuws

9 reacties

 1. avatar Ron schreef:

  Beste Kees,

  Als fervent luisteraar via mijn Sonos set is het nu niet (meer) mogelijk om naar BCR te luisteren. Wordt dit ook weer mogelijk gemaakt?

  Gr. en suc6 met BCR,

  Ron

 2. avatar hans van uden schreef:

  kun je dit ook doorgeven aan recivia via hun luisteren wij internetradio en daar zijn jullie weer niet te vinden

 3. avatar Kasper schreef:

  Deze problemen heb ik ook gehad met mijn StreamMagic. Daarin heb ik de mogelijkheid om de URL in te geven op een preset. Daarmee is het probleem voor mij gelukkig opgelost. Kijk even na of dat bij jullie ook kan. Cambridge audio werkt met een station (Uuvol) wiens database moet worden aangepast voor een structurele oplossing.

  Kees, nogmaals bedankt voor je support waarmee de mensen van Cambridge Audio mij verder konden helpen. ik hoop dat dit voor iedereen snel is opgelost zodat we kunnen blijven genieten van goede muziek!

 4. avatar Kasper schreef:

  Aanvulling:

  Ik kon gewoon een van de URL’s die Kees hierboven meldt ingeven in de beheerpagina van mijn apparaat.

 5. avatar Eric schreef:

  Hallo Kees en vrienden,

  Zo’n jaar geleden heb ik een Hifi internetradio (Denon DNP-720AE) gekocht, o.a. om naar BCR te kunnen luisteren via mijn HIFI set. Deze zit rechtstreeks op mijn router (telefoonlijn KPN) aangesloten. In het begin kon ik BCR goed ontvangen, maar steeds vaker werd de zender “niet gevonden” en de laatste maanden helemaal niet meer. Terwijl ik honderd duizend andere zenders wel kan beluisteren en via mijn PC kan ik BCR wel goed ontvangen.
  Ik weet niet zeker of dit is ontstaan na het overgaan van BCR naar de nieuwe provider of het al langer speelt.
  Enig idee hoe ik dit kan oplossen?

  Met vr. groet,
  Eric

 6. avatar Ary schreef:

  Beste Kees,

  Het lukt me niet om je station via de internet radio te gebruiken. De links die je noemt werken niet. Is er nog een andere link die ik kan gebruiken? Zou wel fijn zijn !!!

  Mvg,
  Ary

 7. avatar Mario Letschert schreef:

  Ik zat vandaag te luisteren via m’n receiver maar opeens is er geen geluid meer. Hij geeft aan dat de zender online is maar geluid hoor ik niet meer.

 8. avatar Robert schreef:

  Ls,

  Baars Classic Rock is niet meer te beluisteren via Vtuner. Mijn vraag is of jullie dit willen herstellen. Mis jullie namelijk behoorlijk!

  Mvg, Robert

 9. avatar Hans Raes schreef:

  Helaas op mijn internet radio geen Baars meer te krijgen wel andere classic rock stations hoe nu verder hg Hans

Reageer