Geschreven door Kees op 25 juli 2014

Vanavond tussen 10 & 12 uur op www.baarsclassicrock.nl de Countdown Café Classic uitzending van 30 januari 1987, met daarin o.a. de vaderlandse formaties Captain Cocktail en I Spy, aandacht voor de toen een jaar eerder overleden Thin Lizzy-frontman Phil Lynott + een half uur live de Jan Akkermand Band!! Ook deze aflevering van CDCC mag je absoluut niet missen!!

Categorieën: Uitzendingen

Eén reactie

  1. avatar Anjo van der Wal schreef:

    Mooi optreden van Jan Akkerman, die bijna anderhalf jaar later in Vredenburg in Utrecht zou staan voor een optreden ter gelegenheid van het festival “Night Of The Guitar”, georganiseerd door platenlabeleigenaar Miles Copeland. Broer van Police-drummer Stuart Copeland. Jan Akkerman verwierf toen tevens een platencontract bij IRS. Het label van Miles Copeland, waar ook R.E.M. in de jaren tachtig bij onder contract stond. Op dat label werd in 1990 van Jan Akkerman “The Noise Of Art” uitgebracht, waarmee hij andermaal een optreden gaf in Countdown Café.

Reageer