Geschreven door Kees op 18 april 2014

Vanavond tussen 10 & 12 uur op www.baarsclassicrock.nl de Countdown Café Classic uitzending van 3 maart 1989. Vanwege de prachtige tv-uitzending Derksen On The Road afgelopen week waarin de Volendamse muzikant Specs Hildebrandt terecht in de spotlights werd gezet, vanavond de uitzending waarin Specs & zijn veel te jong overleden vriend & popjournalist Jip Golsteijn met hun Living Room Band te gast zijn. We spreken met ze en uiteraard wordt er live opgetreden. In het 2e uur ook nog een live optreden van de ook al te jong overleden Robert Palmer.  Ook deze muzikaal ijzersterke aflevering uit de archieven mag je niet missen!!

Categorieën: Uitzendingen

Eén reactie

 1. avatar Frans Ruhe schreef:

  Goedemiddag, beste heer Baars,
  Zojuist enige tijd doorgebracht op de website van Beeld & Geluid op zoek naar de uitzending van Countdown café classic op 18-4-2014. Helaas tevergeefs.
  Ik zoek deze uitzending voor een maatje die daar speciale herinneringen aan heeft en er uitsluitend in privé van wil genieten. Kunt u mij helpen? Wellicht door de jongens en meisjes van Beeld & Geluid te enthousiasmeren voor het maken van een digitaal bestand. Hopelijk kunt u een liefhebber hiermee een groot plezier doen.

  Met muzikale groet,

  Frans Ruhe

Reageer