Geschreven door Kees op 7 maart 2014

Vanavond tussen 10 & 12 uur op www.baarsclassicrock.nl de Countdown Café Classic uitzending van 30 juni 1989, met daarin de 3e voorronde van de Veronica Popkwis 1989 + een live optreden van niemand minder dan Little Feat!! Ook deze aflevering uit de archieven mag je natuurlijk weer niet missen!!

Categorieën: Uitzendingen

Eén reactie

  1. avatar Anjo van der Wal schreef:

    Fijn om Little Feat weer eens te horen met al die geweldige nummers. Door tijdgebrek en als gevolg van meer bevlogenheden was het me de afgelopen weken en maanden niet meer gelukt mijn eigen Little Feat platen gedraaid te krijgen. Dus het was zeer welkom. Deze uitzending kon ik destijds niet beluisteren, doordat Eric Clapton op dezelfde avond een optreden gaf in de toen nog bestaande Statenhal in Den Haag. Daar moest ik toen bij zijn en nog wel op een zeer hete juli avond. Een stukje van het optreden was een half jaar later te beluisteren in een jaaroverzicht van Countdown Café met Francis en Alfred, waarin Alfred opmerkte, dat Little Feat “één van de “hoogstandjes” (let op de vertaling van de groepsnaam) (was) van de afgelopen tien jaar!”

Reageer