Geschreven door Kees op 28 maart 2014

Vanavond tussen 10 & 12 uur op www.baarsclassicrock.nl de Countdown Café Classic uitzending van 11 april 1986, waarin we onder het motto Back To The Sixties toen al terugkeken naar de roemruchte jaren 60. Uitgebreid aan het woord komen o.a. gitarist Jan de Hont van (ZZ &) De Maskers & Piet Veerman van The Cats.!! Ook doet Piet een inmiddels legendarisch geworden akoestisch setje + De Maskers treden live op!! Ook deze uitermate gezellige aflevering uit de archieven mag je natuurlijk weer niet missen!!

Categorieën: Uitzendingen

Eén reactie

  1. avatar Mateus schreef:

    That is definitely this type of a tirrifec inventiveness which will you will be presenting and you just grant the application apart designed for free of charge. As i enjoy observing internet sites which will realize that worth in rendering an important high quality source designed for absolutely free. It might be that out of date whatever close to can come all over plan

Reageer