Geschreven door Kees op 14 maart 2014

Vanavond tussen 10 & 12 uur op www.baarsclassicrock.nl de Countdown Café Classic uitzending van 14 juli 1989, met daarin de 4e voorronde van de Veronica Popkwis 1989 + live aanwezig in de studio Alice Cooper, die uitgebreid vertelt over zijn album Trash (met daarop de hit Poison), dat een week later zou uitkomen!! Ook deze uitermate gezellige aflevering uit de archieven mag je natuurlijk weer niet missen!!

Categorieën: Uitzendingen

Eén reactie

  1. avatar Anjo van der Wal schreef:

    Een ander interview met Alice Cooper, waar ik afgelopen weekend nog naar zat te luisteren, werd op 15 maart 1974 uitgezonden in de Lexjo. Een programma van Lex Harding bij de toenmalige zeezender Radio Veronica. Er waren wat overeenkomsten met de uitzending van Countdown Café. Ook hier een gezellige babbel van Alice Coooper met Lex, die het interview zelf afnam. Ook hier droeg Alice Cooper een bijzonder T-shirt, maar dan met het opschrift “Veronica blijft, omdat IK dat wil”. Alice Cooper verzekerde, dat hij het T-shirt zou blijven dragen tot het “van zijn lichaam zou rotten”. In 1989 was dat al gebeurd, zo te zien, want hij droeg inmiddels het T-shirt, zoals dat op de foto staat afgebeeld. Ook hier weer een kwisvraag, waarbij 50 gesigneerde lp’s te winnen waren. De vraag luidde: Hoe lang is Alice Cooper. Muziek stond toen vooral in het teken van de platen, die op dat moment van Alice Cooper verkrijgbaar waren. “Desperado”, van het album “Killer”, “Halo of Flies” van hetzelfde album, dat toen vrij recent een grote hit was, nummers van “Billion Dollar Babies” (ook hier begon de uitzending met “Elected”) en een paar nummers van Alice Cooper’s toen slechts een paar maanden eerder uitgebrachte album “Muscle Of Love”, waarvan “Teenage Lament ’74” nog op single uitgebracht was. Die werd er ook in gedraaid. Leuk om te horen, dat het toch niet zoveel anders was. Zoek de verschillen en kleur de plaatjes.

Reageer