Geschreven door Kees op 14 februari 2014

Vanavond tussen 10 & 12 uur op www.baarsclassicrock.nl de Countdown Café Classic uitzending van 25 november 1988, met daarin o.a. intvu’s met No Exqze, die in Spanje op tournee waren met Status Quo & met Zinatra, ook al in Spanje met David Lee Roth. Verder een gesprek met Het Goede Doel over het album Iedereen Is Anders (later bekend geworden als de Nederlandstalige doorbraak voor René Froger met Alles Kan Een Mens Gelukkig Maken…) + in het kader daarvan een live optreden van Circus Kusters. En als klap op de vuurpijl een eerder die week in het Haagse Paard van Troje opgenomen live optreden van niemand minder dan de Amerikaanse sensatie Living Colour!! Alweer zo’n supergezellige aflevering uit vervlogen tijden!!

Categorieën: Uitzendingen

Eén reactie

  1. avatar Ana schreef:

    that, allow me inform you preelsciy what did work. Your writing is definitely highly persuasive and this is probably the reason why I am making an effort to comment. I do not make it a regular habit of doing that. Next, despite the fact that I can certainly notice the leaps in reason you come up with, I am not necessarily certain of how you seem to unite your ideas which in turn help to make the actual final result. For now I shall subscribe to your point however trust in the near future you connect the dots much better.November 1, 2012 5:33 am

Reageer