Geschreven door Kees op 24 januari 2014
Vanavond tussen 10 & 12 uur op www.baarsclassicrock.nl de Countdown Café Classic uitzending van 12 januari 1996, een bijzondere aflevering omdat Countdown Café toen werd uitgezonden op Kink FM. Enkele maanden later zou ik het commercieel geworden Veronica verlaten & weer een jaar of zo later werd het programma uiteindelijk opgedoekt, tot groot verdriet van Alfred Lagarde, die het programma tot het einde bleef presenteren met Jan Hoogesteijn. Anyway, in deze aflevering wordt stil gestaan bij het 10-jarig jubileum van Noorderslag, een festival dat het tot op de dag van vandaag prima heeft volgehouden, getuige het record aantal bezoekers afgelopen weekend. Verder in deze aflevering een intvu met Van Dik Hout + de Amerikaans/Canadese formatie Granny Smith. Alweer zo’n gezellige & informatieve aflevering van één van de leukste programma’s uit de 80’s en 90’s!!
Categorieën: Uitzendingen

Reageer