Geschreven door Kees op 17 januari 2014

Vanavond tussen 10 & 12 uur op www.baarsclassicrock.nl de Countdown Café Classic uitzending van 10 februari 1989, met daarin een uitgebreid intvu met de mannen van Tröckener Kecks over hun nieuwe album De Jacht + een spectaculair live optreden van de Amerikaanse hardrock gitarist Marty Friedman!! Later zou hij nog stevig furore maken bij Megadeth, maar dat stond toen nog in de sterren…… Alweer zo’n gezellige & muzikaal verantwoorde aflevering uit de archieven van het roemruchte radioprograma Countdown Café!!

Categorieën: Uitzendingen

2 reacties

  1. avatar joep schreef:

    Heb gisteravond je programma opgenomen. Kan ik luisteren wanneer ik wil, want dat is de moeite meer dan waard. Mooie muziek, hoor.

  2. avatar Eva schreef:

    Curious thing that! At first I thhgout wings (bird low, flaps up) but that funny cut out on the lower, right “wing” just didn’t fit in my mind. So then I thhgout pinwheel also because maybe that cut out is supposed to show where the top lifts over the bottom, but then why doesn’t it curve all the way to the top similar to the way the left ‘wing’ does? The points at the tops definitely fit pinwheel or one of those big puffy round bows with a button in the middle. Either way, I’ll be back to see more GREAT Clare-creations tomorrow!

Reageer