Geschreven door Kees op 10 januari 2014

Vanavond tussen 10 & 12 uur op www.baarsclassicrock.nl de Countdown Café Classic uitzending van 27 januari 1989, met daarin uitgebreid aandacht voor het nieuwe album After The War van gitaarvirtuoos Gary Moore + een intvu special met Paul Carrack & Mike Rutherford van Mike & The Mechanics!! Alweer zo’n gezellige aflevering uit den ouden doosch!!

Categorieën: Uitzendingen

Eén reactie

  1. avatar Anjo van der Wal schreef:

    Hoi Kees. Tijdens de uitzending van Countdown Café op 27 januari 1989 (zie boven) wordt melding gemaakt van uitzenden van het programma in Japan als gevolg van daar getoonde belangstelling voor het programma. Kun jij je nog herinneren of één en ander ooit nog eens bewaarheid is geworden? Wel curieus. Een land, waarvan de spreek- en schrijftaal ver verwijderd is van onze taal, dat belangstelling toont voor een programma, waarvan de voertaal hoofdzakelijk Nederlands is. Afgezien van het muzikale aanbod en de in het Engels te beluisteren interviews natuurlijk.

Reageer