Geschreven door Kees op 13 december 2013

Vanavond tussen 10 & 12 uur op www.baarsclassicrock.nl de Countdown Café Classic uitzending van 5 december 1986, met daarin o.a. Nadieh, JP de Tex, Boston-voorman Tom Scholz + een knallend live optreden van de Dizzy Man’s Band!! Het 1e uur van deze aflevering is niet helemaal compleet, maar de uitzending is zo leuk, dat ik hem toch maar uitzend. Luisteren dus!!

Categorieën: Uitzendingen

2 reacties

 1. avatar joep schreef:

  Leuk om weer te horen. Fantastische muziek, je stem klinkt wel iets jonger.:)

 2. avatar Ed schreef:

  Hoi Kees,

  Mijn collega’s en ik hebben een probleem dat elke dag weer de boventoon lijkt te voeren. We zijn het totaal eens met de gedachte hoe de dame met de zwoele stem er uit ziet die regelmatig “Baars, classic rock” uit de speakers laat glijen.

  Je hebt niet toevallig een foto van haar?
  Namens de hele crew, alvast onmetelijk bedankt!!

  ED

Reageer