Geschreven door Kees op 18 oktober 2013
Vanavond tussen 10 & 12 uur op www.baarsclassicrock.nl de Countdown Café Classic uitzending van 26 mei 1989, met daarin aandacht voor de Eerste Nederlandse Hardrock & Heavy Metal Encyclopedie van Hans van den Heuvel, een interview met de Amerikaanse rocker Tommy Conwell, bekend van de no. 1 hit I’m Not Your Man + uitgebreid aandacht voor het toen splinternieuwe album van Herman Brood ‘Hooks’! Alweer zo’n gezellige aflevering met veel lekkere muziek!!
Categorieën: Uitzendingen

Eén reactie

  1. avatar Anjo van der Wal schreef:

    Tommy Conwell was nog wel eens in de bovenzaal in Paradisote zien in maart 1989. Steve Harley and Cockney Rebel waren op hetzelfde moment in de grote zaal, zodat ik van Tommy Conwell niets meer heb gezien. Wel heb ik, mede dankzij Countdown Café, zijn toenmalige hit nog vaak gehoord: “I’m Not Your Man (‘Cause You’re Looking For A Hero)”.

Reageer