Geschreven door Kees op 31 oktober 2013

Ik ben blij te kunnen melden dat alle problemen die er de laatste tijd waren betr. het luisteren naar www.baarsclassicrock.nl nu zijn verholpen! Luisteren via de website gaat probleemloos & ook via TuneIn & iTunes (smartphone/tablet/etc) is alles weer bij het oude! Veel dank aan Andr├ę Dortmont, Alfred Baars & Diederik Wortmann voor hun hulp & expertise!

Categorie├źn: Nieuws

3 reacties

 1. avatar Ron schreef:

  Mijn internetradio kan nog steeds geen verbinding maken.
  Heeft iemand een tip?

 2. avatar Evert schreef:

  Ik krijg al dagen geen verbinding meer met Baars internet radio. Niet met de Baars player, niet met TuneIn, niet met de apps op iPod of telefoon…. Kennelijk zijn de problemen nog steeds niet opgelost?!? Ik ben nu veroordeeld tot andere internet-radio stations…niet blij mee!

 3. avatar Hans Raes schreef:

  Kan ik mijn internet radio nu weggooien ik kan Baars classic rock niet meer kan ontvangen Gelukkig wel andere rock stations zoals Radio Caroline

Reageer