Geschreven door Kees op 13 september 2013

Vanavond tussen 10 & 12 uur op www.baarsclassicrock.nl de Countdown Café Classic uitzending van 17 juni 1995, met daarin o.a. Therapy, Chicago, Hangmen Jury en we staan stil bij het overlijden van de Ierse gitaarheld Rory Gallagher, enkele dagen eerder. Een memorabele uitzending die je alweer niet mag missen!!

Categorieën: Uitzendingen

2 reacties

  1. avatar henny vleerlaag schreef:

    In de tijd van countdown cafe was ik nog kok. Zat met mijn oor in de radio naar curry en van inkel te luisteren. De Veronicavrijdag ,daar keek je toen nog de hele week naar uit.Als countdown cafe begon zat ik meestal al in de kroeg. Uitzending gemist bestond natuurlijk nog niet Een tijdje geleden dit station ontdekt en krijg bijna 20 jaar na dato Countdown cafe alsnog te horen. Het moet blijkbaar zo zijn. Het gekke is dat ik totaal niet het gevoel heb dat ik naar een oud programma zit te luisteren.Ik hoop dat je ze nog lang blijft uitzenden. Groet Henny.

  2. avatar Anjo van der Wal schreef:

    Rory Gallagher is wel een van de grotere gitaarhelden. Ooit, Kees, zond je nog eens die Countdown Café uit met een telefonisch interview met Rory. Hij was toen net terug van een optreden in Leeuwarden. Om de een of andere reden leek het gesprek niet erg op gang te komen. Rory had moeite zich uit te drukken, maar stond er op toch zijn punt te maken. Plaatsgenoten van Rory (Cork, Ierland) waren in de studio aanwezig: The Belsonic Sound.

Reageer