Geschreven door Kees op 10 mei 2013

Vanavond tussen 10 & 12 uur op www.baarsclassicrock.nl de Countdown Café Classic uitzending van 17 juni 1988, met daarin o.a. een intvu-special met Lenny Wolf van Kingdom Come over hun verpletterend goede debuutalbum + een uitgebreid gesprek met Led Zeppelin-gitarist Jimmy Page n.a.v. het verschijnen van zijn prachtige soloplaat Outrider. Grote namen, fantastische muziek, wat wil een mensch nog meer???

Categorieën: Uitzendingen

2 reacties

  1. avatar Henk schreef:

    Effe lekker onderuit op mijn luisterstoel.

  2. avatar Anjo van der Wal schreef:

    “Outrider” heb ik al jaren in huis en is ook bijna scheelgedraaid door mij. Robert Plant kan het ook niet laten heb ik gemerkt. Zie “The Only One”. Ik val er helaas nu pas in, aangezien ik nog de deur uit ben geweest voor een optreden van Martyn Joseph, een zanger/gitarist uit Wales, die al geruime tijd heel wat juweeltjes op zijn naam schijnt te hebben staan. Thanks to Sandra Zuidema en de jarige Luciano van Lucky Dice Music.

Reageer