Geschreven door Kees op 15 maart 2013

Vanavond tussen 10 & 12 uur op www.baarsclassicrock.nl de Countdown Café Classic uitzending van 20 februari 1992, met daarin o.a. een intvu met de beroemde producer Gary Lyons, een korte special rond het vaderlandse trio Whistler Courbois Whistler + een live optreden van niemand minder dan Herman Brood! Ook deze mag je weer niet missen!

Categorieën: Uitzendingen

11 reacties

 1. avatar Anjo van der Wal schreef:

  Volgens mij is deze al een een keer eerder uitgezonden op Baars Classic Rock. Kees noemde naar aanleiding daarvan Herman Brood de Louis van Gaal van de rock ‘n’ roll. Ik kan alleen maar garanderen en onderschrijven dat dit dus een heel leuke uitzending wordt.

 2. avatar Niels Vendel schreef:

  Is dit het interview met: en dat gaat allemaal wel goed? Wat gaat allemaal wel goed? Nou goed dan?
  Legendarisch!

 3. avatar Niels Vendel schreef:

  Ik kom hier echt niet om te lullen hoor!
  Herman komt hier om te spelen.

 4. avatar Niels Vendel schreef:

  Waar ben je geweest Herman al die tijd.
  Nou, ik moet gewoon mijn beide voeten op de grond houden weet je. En dat varieert tussen Funky Kingston en Scheveningen.

 5. avatar Niels Vendel schreef:

  Een van de weinige interviews die ik uit mijn hoofd ken.

 6. avatar Niels Vendel schreef:

  Geweldig!! Laat mij er even buiten wil je!
  U kijkt naar een paard in nood!

 7. avatar Niels Vendel schreef:

  Kees, wil je ook asjeblieft een keer die uitzending waarin Herman speelt naar aanleiding van het uitkomen van de cd Hooks uitzenden. Dat was zooooo goed!

 8. avatar Anjo van der Wal schreef:

  Goed optreden van Herman Brood. In de uitzending is nog te horen dat er twee albums van Brood door elkaar gegooid werden, te meer omdat ze beiden op hetzelfde moment uitkwamen. Het betreft de albums “Saturday Night Live”, live opgenomen in Keulen (Hello Susy!) en een overzichtsalbum met 45 tracks (titel even kwijt, maar ik zie hem nog zo voor me). Het zou Herman worst wezen, want door ze allebei te noemen, kregen ze ook allebei hun promotie. En zoals hij zelf zei: “Ik kom hier echt niet om te lullen, hoor!”

 9. avatar Broodbank schreef:

  Wat kon Herman toch lekker lullen. Een genot om naar te luisteren!

  En kan me nog herinneren dat ik al die jaren met mijn cassettedeck klaar zat om Herman in Countdown Café op te nemen. En maar hopen dat de tuner steady bleef: soms verliep hij en kwam er ruis. En dan moest ik aan de knop draaien: ik verknalde zo een nummer, maar redde de rest van het concert. Countdown Café: nostalgie, een begrip, mijn jeugd.

  https://www.facebook.com/broodbank.nl?ref=tn_tnmn

Reageer