Geschreven door Kees op 1 februari 2013

Vanavond tussen 10 & 12 uur op www.baarsclassicrock.nl de Countdown Café Classic uitzending van 7 september 1989, de uitzending waarin ik (tijdelijk, bleek achteraf) afscheid nam van Veronica en Countdown Café. Vanuit de Ahoy in Rotterdam werd mijn afscheid opgeluisterd door o.a. Steve Lukather, Marillion (die hun nieuwe zanger Steve Hogarth kwamen voorstellen), Alvin Lee van Ten Years After, Livin’ Blues, Adrian Vandenberg en e.v.a. Een feestelijke en memorabele uitzending met geweldige live muziek. Volgende week trouwens de aflevering van 8 november 1991 waarin ik terugkeer op het oude nest!!

Categorieën: Uitzendingen

Eén reactie

 1. avatar Roger Schmitz schreef:

  Hallo Kees,

  Marillion heeft toch ook eens accoustisch opgetreden bij countdown café.
  zijn daar nog opnames van????

  greetz Roger Schmitz

  Ps: echt jeugd sentiment ik luisterde altijd in bed met de koptelefoon op naar jullie programma.
  en later naar de stemband met Kees en Erik.
  Schrok ik weer later wakker met muziek in mijn oren.

Reageer