Geschreven door Kees op 9 november 2012

Vanavond tussen 10 & 12 uur op www.baarsclassicrock.nl de Countdown Café Classic uitzending van 15 juli 1989, met daarin de 4e en laatste voorronde van de grote Popkwis + een uitgebreide special rond de altijd sympathieke Alice Cooper -lijfelijk aanwezig in de studio- over zijn uiterst succesvolle album Trash (en de wereldhit Poison) en allerlei andere lopende zaken. Op de foto wagen Alice & Kees Schilperoort een dansje…. Een supergerzellige uitzending die je niet mag missen!!

Categorieën: Uitzendingen

2 reacties

  1. avatar Anjo van der Wal schreef:

    Lijkt me eerder 14 juli, Kees, als ik hem optel bij de uitzending van 7 juli. Maar hij zit in de buurt 😉

  2. avatar Anjo van der Wal schreef:

    “Super Duper Alice Cooper; Welcome To His Nightmare” is een geweldig gedocumenteerde dvd over het leven van Alice Cooper. Het laat op indrukwekkende wijze zien hoe Alice Cooper op zoek is naar de balans tussen de momenten, wsaarop hij Vincent Furnier is en aan het gewone leven deel kan nemen en de momenten, waarop hij als Alice Cooper de bühne op mag.

Reageer