Geschreven door Kees op 28 september 2012
Vanavond tussen 10 & 12 uur op www.baarsclassicrock.nl de Countdown Café Classic uitzending van 18 december 1993, met daarin o.a. te gast Robby Valentine, de Amerikaanse groep Blind ‘No Rain’ Melon + een uniek akoestisch reunie-konsertje van Powerplay, voor het eerst in 10 jaar in de originele line-up met Jan van der Mey, Peter van Straten & Leon Klaasse n.a.v. het verrschijnen van hun eerste 2 albums op CD. Deze supergezellige & muzikaal zeer verantwoorde aflevering mag je écht niet missen!!
Categorieën: Uitzendingen

Eén reactie

  1. avatar Anjo van der Wal schreef:

    Ik heb ‘m voor het eerst sinds weken maar weer eens gemist, Kees. Ik was naar Jinx…100% Gallagher…aan het Scheveningse strand. Dan weet je hoop ik wel hoe laat het is 🙂

Reageer