Geschreven door Kees op 20 juli 2012

Vanavond tussen 10 & 12 uur op www.baarsclassicrock.nl de Countdown Café Classic uitzending van 15 juli 1988, met daarin de Nederlandse rockband Zinatra (Is It Love Or Loneliness) + een vet spetterend optreden vanuit de Melkweg in Amsterdam van de Amerikaanse rockers Georgia Satellites, bekend van de hit Keep Your Hands To Yourself! Dit mag je onder geen enkele voorwaarde missen! Countdown Café op zijn best!!

Categorieën: Uitzendingen

2 reacties

  1. avatar Anjo van der Wal schreef:

    Zinatra zag ik ooit optreden in Schermerhorn, bij Alkmaar in de buurt. Ze misten toen ook al “het zonnetje”. Het was eind mei als ik me goed herinner.

  2. avatar Rob Hanhart schreef:

    Ha Kees, Dat concert heb ik nog op een cassettebandje en draai het nog regelmatig.Vooral Keep your hands/It’s only R&R is live geweldig!
    Ik heb Dan Baird een paar jaar geleden nog gesproken ook over dit concert en hij kon het zich nog precies herinneren…

Reageer