Geschreven door Kees op 13 juli 2012

Vanavond tussen 10 & 12 uur op www.baarsclassicrock.nl de Countdown Café Classic uitzending van 13 mei 1995, met daarin o.a. de Nederlandse band My Brother Jake + een akoestisch optreden van Shine (met Fatal Flower Richard Jansen) + een intvu & optreden van de Amerikaan Steve Wynn, bekend als frontman van Dream Syndicate. Een sfeervolle uitzending uit de nadagen van Countdown Café!!

Categorieën: Uitzendingen

2 reacties

  1. avatar Anjo van der Wal schreef:

    Steve Wynn zag ik ooit in Zoetermeer (de dag na de uitzending dus op Boerpop, met verder nog o.a. Heather Nova) en Haarlem. De laatste was op Roots In Heaven. Een festival dat niet meer bestaat. Mogelijk financieel om zeep geholpen door het optreden van Lucinda Williams.

  2. avatar Anjo van der Wal schreef:

    Wie kent Richard Janssen niet? De Fatal Flowers zag ik op Parkpop, ongeveer drie weken voor de band opgedoekt werd. Shine zag ik in Leiden, Amsterdam en Den Haag. Richard probeerde een nummer van Leonard Cohen uit zijn hoofd te brengen in Plato in Den Haag, maar wist niet zeker of hij zich alle coupletten nog kon herinneren. Met Rex heb ik hem ook nog twee keer gezien en ooit maakte hij enige maanden deel uit van de begeleidende band van Ellen ten Damme.
    Gitarist J.B. Meijers maakte na Shine ook nog deel uit van Supersub. Tegenwoordig zie ik hem nog wel eens spelen bij De Dijk als aanvullende gitarist.

Reageer