Geschreven door Kees op 22 juni 2012
Vanavond tussen 10 & 12 uur op www.baarsclassicrock.nl de Countdown Café Classic uitzending van 17 oktober 1986, met daarin o.a. intvu’s met de Amerikaanse hardrock band Crimson Glory, van eigen bodem de groepen Coda en Weekend At Waikiki + een half uur live de Haagse formatie Boom Boom Mancini, waarin o.a. leden van de Urban Heroes. Alweer zo’n oergezellige uitzending!!
Categorieën: Uitzendingen

2 reacties

  1. avatar Anjo van der Wal schreef:

    Kees, volgens mij was je jarig op die dag (35 jaar oud geworden). Ik herinner me dat in een uitzending daarvoor daarvan door jou aankondiging gedaan werd. Die uitzending heb je ergens vorig jaar uitgezonden. Eens luisteren of het vieren van jouw verjaardag net zo’n feest geworden is als de viering van de verjaardag van Alfred Lagarde, waarin Sleeze Beez nog wat kwam bijdragen aan de feestvreugde 😉

  2. avatar Anjo van der Wal schreef:

    “Lang zal hij leven, lang zal hij leven…hiep, hiep, hiep, hoera!” Ja, het kwam er uit. Kees was jarig op die dag.

Reageer