Geschreven door Kees op 1 juni 2012

Vanavond tussen 10 & 12 uur op www.baarsclassicrock.nl de Countdown Café Classic uitzending van 14 maart 1986, met daarin o.a. te gast Het Goede Doel, uit Duitsland Zeno Roth (broer van ex-Scorpion Ulli John….), een kort optreden van de dames van Centerfold + een half uur live het inmiddels legendarische come back optreden van het Amerikaanse Tower Of Power!!!  Tijdens en na deze uitzending stond de telefoon bij Veronica roodgloeiend & moest er extra PTT-personeel worden ingehuurd om alle post te bezorgen!! Een van de hoogtepunten uit de geschiedenis van Countdown Café!! Deze historische show mag je dus zeker niet missen!!

Categorieën: Uitzendingen

Eén reactie

  1. avatar Jacob Bosscha schreef:

    Centerfold leuk nog eens in het echt gezien in een kroeg in Joure, lekkere meiden dat weet ik me nog goed te herinneren…..

    Wat een genot om Alfred elke week te kunnen horen, vakman!!!
    Thx for the memories Kees Baars!!!

Reageer