Geschreven door Kees op 18 mei 2012

Vanavond tussen 10 & 12 uur op www.baarsclassicrock.nl de Countdown Café Classic uitzending van 25 juni 1994, live vanaf de Mega Music Rock Experience, met o.a. Sass Jordan, Bonnie Raitt, uit eigen land Rick de Vito en Aerosmith!! Weer zo’n supergezellige uitzending die je niet mag missen!!

Categorieën: Uitzendingen

Eén reactie

  1. avatar Anjo van der Wal schreef:

    Ik was bij die Mega Rock Music Experience, die plaatsvond in De Goffert in Nijmegen. Ik herinner me Sas Jordan, Therapy?, The Spin Doctors en Aeromsith. Valentine zou nog geweest zijn, maar dat heb ik niet meer gezien. Dat was wel de line up. Van deze line up herinner ik me Sas Jordan en Aerosmith het meest interessant gevonden te hebben. Therapy? was er te vroeg. Hun doorbraak moest nog komen. Ik heb me destijds het meest zitten vervelen bij de Spin Doctors.

Reageer