Geschreven door Kees op 11 mei 2012

Vanavond tussen 10 & 12 uur op www.baarsclassicrock.nl de Countdown Café Classic uitzending van 3 december 1994, met daarin o.a. een intvu met Sheryl Crow + een deel van haar live optreden in Paradiso Amsterdam, een akoestische set van de groep Blues Traveller + een half uur live, eveneens vanuit Paradiso, The Stone Temple Pilots!! Ook deze superuitzending mag je niet missen!

Categorieën: Uitzendingen

3 reacties

 1. avatar Anjo van der Wal schreef:

  Sheryl Crow. Nog vaak gezien in Paradiso en een keertje op Halfway Amsterdam. Die keer op Parkpop moest ik helaas missen vanwege vakantie.
  Sheryl Crow zong ooit op een nummer van Don Henley in het achtergrondkoortje. In hetzelfde nummer was Melissa Etheridge ook te horen, dacht ik. Te vinden op het album `The End Of The Innocence`. Titel ben ik even kwijt. Mogelijk `If Dirt Were Dollars`.

  • avatar Anjo van der Wal schreef:

   Rectificatie: “If Dirt Were Dollars” was inderdaad met Sheryl Crow. Melissa Etheridge zong mee op “Gimme What You Got”.

 2. avatar Jacob Bosscha schreef:

  Toch eeuwig zonde dat er tegenwoordig niet meer op deze manier radio wordt gemaakt. Radio Veronica/Radio 538 shame on you!!
  Alfred was the best!

Reageer