Geschreven door Kees op 27 april 2012

Vanavond tussen 10 & 12 uur op www.baarsclassicrock.nl de Countdown Café Classic uitzending van 23 april 1994, met daarin o.a. een akoestisch optreden onze eigen Tröckener Kecks t.g.v. het verschijnen van het album Het Grote Geheim, een intvu met The Smithereens (USA), het laatste nieuws over de Eagles-reünie + een live optreden vanuit Paradiso in Amsterdam van de toen erg populaire Australische band The Badloves! Voor de echte muziekliefhebber een must!

Categorieën: Uitzendingen

Eén reactie

  1. avatar Anjo van der Wal schreef:

    Een deel van het interview dat Kees met Rick en Theo van de Tröckener Kecks heeft afgenomen is nog te zien (jawel, te zien…er was een camera bij) op een videoband, die in de merchandise te koop was bij de concerten, die de Tröckener Kecks hier te lande gaven. Ik heb het helaas maar één keer gezien, maar leuk was het wel. De hits van de Tröckener Kecks. “Een heet hangijzer,” verklaarde Kees ooit. “Nog steeds geen hit. Hoe komt dat toch?” “Ja,” Rick wist het antwoord niet. “Wij zijn werkende jongeren. Wij hebben daar geen kijk op.” “Hoe zou je het vinden als je een hit zou hebben in de Top 40?” vroeg Francis Dix ooit aan Rick. “Lijkt me hartstikke leuk,” verklaarde Rick spontaan. Op het moment dat de hit was gescoord, hadden de heren de smaak wel te pakken. “Kijk eens in het Guinness Book of Records naar al die Beatles en Stones lijstjes…daar willen wij ook wel in staan,” werd nog, mogelijk grappend, opgemerkt. Na vanavond weten we, dat het hitsucces de heren toch niet heeft opgeleverd, waar ze zich eigenlijk voor in het leven hebben geroepen. De beleving lijkt met de tijd mee te groeien…

Reageer