Geschreven door Kees op 9 maart 2012

Vanavond tussen 10 & 12 uur op www.baarsclassicrock.nl de Countdown Café Classic uitzending van 10 april 1992, live vanuit mediacafé Wall Street in Hilversum, met o.a. een prettig interview met Melissa Etheridge, een gesprek met de Amerikaan Dan Age (wie kent hem nog?) + n.a.v. het verschijnen van de  CD Andere Plaats Andere Tijd een half uur live Tröckenener Kecks! Dit mag je echt niet missen, een supergezellige uitzending!!

Categorieën: Uitzendingen

2 reacties

 1. avatar Anjo van der Wal schreef:

  Leuk om weer terug te horen. Vooral met Melissa Etheridge, die toen, zoals in de uitzending bleek, wel heel populair was. Voor Alfred mogelijk een gelegenheid om zich andermaal met een vrouw te amuseren. Melissa zag er dan ook best wel knap uit.
  Waren de heren zich overigens toen ook bewust van Melissa’s lesbische geaardheid?
  In de uitzending bleek ook dat de teksten over de beleving van vrouwen in hun relaties met mannen meer een in de huid kruipen was. In een interview met OOR, na deze uitzending gepubliceerd, verklaarde Melissa dat haar vader haar een keer had verteld, dat hij nog twee homofiele broers had. Verdere verwijzingen naar erfelijke afkomst van haar eigen homo-sexualiteit ontbreken in het artikel.
  Melissa Etheridge stond een jaar later op Halfway Amsterdam. Ondanks dat het toen vaderdag was, moet het haar dag geweest zijn: allemaal vrouwelijke fans in het publiek…die weliswaar hun vriendjes meegenomen hadden 😀

  • avatar Anjo van der Wal schreef:

   “Beleving van vrouwen in hun relaties met mannen” kun je ook nog eens ombuigen naar: beleving van vrouwen in hun (amoureuze) relaties. Dan doet Melissa’s eigen belevingswereld ook mee.

Reageer