Geschreven door Kees op 27 januari 2012

Vanavond tussen 10 & 12 uur op www.baarsclassicrock.nl de Countdown Café Classic uitzending van 11 oktober 1992, met daarin een intvu met Mark Curry (NIET de rapper, maar de Amerikaanse singer/songwriter), een special rond Foreigner-zanger Lou Gramm + een half uur live Eagles-lid Glenn Frey! Een fijne uitzending!

Categorieën: Geen categorie

Eén reactie

  1. avatar Anjo van der Wal schreef:

    Glenn Frey zag ik ooit in Tivoli in Utrecht. Hij speelde toen ook “Rocky Mountain Way” van Joe Walsh. Graag geziene gastheer als hij nu eenmaal is;-). Een Amerikaanse man in korte broek (het was juli ongeveer) had een Don Henley shirt aan en vertelde me, dat leden van The Eagles op dat moment in de toen al bestaande All Starr Band van Ringo Starr te zien waren. Ringo Starr deed in die tijd een Europese tour die hem ook in een aantal locaties in Duitsland bracht, die eventueel voor liefhebbers in Nederland eenvoudig te bereiken zijn. We schrijven ongeveer 1992.

Reageer