Geschreven door Kees op 20 januari 2012

Vanavond tussen 10 & 12 uur op www.baarsclassicrock.nl de Countdown Café Classic uitzending van 11 augustus 1989, met daarin o.a. een uitgebreide special rond Aerosmith (altijd lachen met die gasten), een intvu met Richard Jansen van The Fatal Flowers en hun producer Mick Ronson + een half uur live The Hunter/Ronson Band (Ian Hunter & Mick Ronson) vanuit de beroemde Roxy in Los Angeles!! Echt weer een superaflevering!!

Categorieën: Uitzendingen

3 reacties

  1. avatar Anjo van der Wal schreef:

    Richard Janssen met dubbel s, mocht Richard meelezen.

  2. avatar Anjo van der Wal schreef:

    Kleine foutjes in de vooraankondiging, Kees? Die Richard Janssen met één of twee ss-en had ik misschien zelf ook niet meer zo precies geweten, dus dat is niet zo erg. Van een half uur (!) live Mick Ronson en Ian Hunter heb ik maar twee nummers gehoord, “FBI” en “Once Bitten, Twice Shy”, die samen het half uur niet volmaken. Kan ook niet, want dan was er (mogelijk) geen ruimte meer voor het interview met Richard Janssen en Mick Ronson en die twee live-nummers uit De Bonkelaar in Sliedrecht, die nog van de Fatal Flowers te horen waren (!). Opmerkelijk detail is, dat in deze uitzending vooruitgelopen wordt op drie albums, die er niet alleen alle drie al zijn, maar die ook alle drie in mijn kast staan: “Pump” van Aerosmith, “Pleasure Ground” van de Fatal Flowers en “YUI Orta” van Ian Hunter en Mick Ronson. Die laatste heb ik overigens met veel geluk kunnen scoren. Een keer tegengekomen op een festivalmarkt.

Reageer