Geschreven door Kees op 20 december 2011

A.s. vrijdagavond 23 dec tussen 10 & 12 uur op www.baarsclassicrock.nl de Countdown Café Classic uitzending van 9 april 1994, met daarin aandacht voor de op die dag overleden Kurt Cobain, de op handen zijnde reünie van de Eagles, een intvu met Weekend At Waikiki + een half uur lang vanuit Paradiso een daverend & knallend live-optreden van de Australische superster met de Betonnen Strot, Jimmy Barnes! Een geweldige aflevering, mis hem niet!

Categorieën: Uitzendingen

3 reacties

  1. avatar Anjo van der Wal schreef:

    Jimmy Barnes was dit jaar nog op Bospop in Weert, herinner ik me.

  2. avatar Anjo van der Wal schreef:

    Iets daarna deed OOR-verslaggever Erik van den Berg verslag van de omstandigheden, waarin hij zich bevond toen het overlijdensbericht op de radio kwam. Hij was in de auto, zette de autoradio aan en vernam het overlijdensbericht. Zijn verwachting was, dat er minimaal een uur gewijd zou worden aan dit overlijden door middel van een aangepast programma. Dat is hem toen behoorlijk tegengevallen.

  3. avatar Kees schreef:

    Finally…!!

Reageer