Geschreven door Kees op 9 december 2011

Vanavond tussen 10 & 12 uur op www.baarsclassicrock.nl de Countdown Café Classic uitzending van 28 augustus 1993, met te gast in de radiostudio niemand minder dan Paul Rodgers (Free/Bad Company/Queen/etc) over Tribute To Muddy Waters CD, uit Amerika Grant Lee Buffalo + het Countdown Café huisorkest Riverdogs! Een erg gezellige uitzending met zoals altijd geweldige muziek!!

Categorieën: Uitzendingen

3 reacties

  1. avatar Ferdy schreef:

    aha Paul Rodgers een der beste vocalisten allertijd dat is zo wie zo al een reden om te luisteren

  2. avatar Anjo van der Wal schreef:

    Inmiddels heb ik ook de cd “Muddy Water Blues” van Paul Rodgers, die in die uitzending is gepresenteerd, binnengehaald. Afgezien van de deelnemende coryfeeën is het al de moeite waard naar het fraaie bluesgehalte van de cd te luisteren. Op DVD is nog een tweede generatie Rodgers te zien op de DVD “Stratpack”. De DVD bevat opnamen, die zijn gemaakt in Wembley in Londen in 2004 ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de Fender Stratocaster. Een van de bekendste elektrische gitaren. Paul Rodgers trad daar aan, vermoedelijk met zijn ook musicerende kinderen. Andere bespelers van de Fender, die we zien zijn Hank B. Marvin (The Shadows, om “Apache” ten gehore te brengen), Joe Walsh (met gitaarslang) en David Gilmour. Deze laatste was, als zo vaak, in het gezelschap van de ook al gitaar spelende Phil Manzanera (Roxy Music). De DVD is mogelijk nog verkrijgbaar bij Fame in Amsterdam en hopelijk in elke CD-zaak, die ook DVDs verkoopt.

  3. avatar Demilson schreef:

    Hi, I’m a new italian fololwer…your creations with felt are amazing, I simply love the owls :)I don’t feel like Christmas is coming in only 14 days…I’ve already decorated my house and my balchony is so full of blue leds I don’t even need to turn the light on in my room…LOL. But I still have a lot of gifts to craft and buy, and I promise – like every year – I’ll start earlier next time ^^hugsGiulia

Reageer