Geschreven door Kees op 25 november 2011

Vanavond tussen 10 & 12 uur op www.baarsclassicrock.nl de Countdown Café Classic uitzending van 15 januari 1994, met daarin een intvu met ZZ top over hun toen net verschenen CD Antenna, een geweldig akoestisch optreden van de naar mijn smaak nogal onderschatte gitarist Richard Thompson + een half uur live Jackson Browne in Rome!! Een echte superuitzending!!

Categorieën: Uitzendingen

5 reacties

 1. avatar Harm schreef:

  Weer te laat ingeschakeld, maar ben blij om Jackson Brown te horen! Goede artiest.

  • avatar Anjo van der Wal schreef:

   @Harm: In hetzelfde jaar trad Jackson Browne op in Vredenburg in Utrecht. Was je daar bij?

   • avatar Harm schreef:

    @ Anjo: Nee, daar was ik niet bij. Heb hem nog nooit live gezien.

    • avatar Anjo van der Wal schreef:

     Was mijn eerste concert bij Jackson Browne. Een eerdere gelegenheid in 1986 moest ik toen als kersverse huiseigenaar laten gaan. Maar sinds dat optreden in 1994 heb ik hem al weer wat vaker gezien. Twee keer in de Heineken Music Hall en één keer, akoesties, in de toen nog bestaande Prins Willem Alexander zaal, onderdeel van het Congresgebouw in Den Haag. Fraaie herinneringen om als een schat te bewaren en te koesteren in een schatkamer.

 2. avatar Anjo van der Wal schreef:

  Kleine correctie: Optreden van Jackson Browne vond niet plaats in Rome, maar in Milaan. Is ook in het optreden zelf te horen. Er bestaat bovendien een DVD van dit optreden.

Reageer