Geschreven door Kees op 18 november 2011

Zo was ik afgelopen zondagmiddag bij de presentatie van de 2e CD van BluesMotel getiteld Bound To Drive You Crazy, een erg lekkere Chicago Blues-style band uit Amsterdam en omstreken. Op hun website www.bluesmotel.nl  staat een aardige omschrijving van de band:

“De onvermoeibare groove van bassist Hans Wielaert en drummer Frank van Tijn, beiden rond de zestig, in combinatie met de expressieve frontlinie van de twintigers Kevin de Harde, Tim Benniks en Micha Sprenger lijkt genoeg voor een nationale doorbraak.”

Ik heb in ieder geval een prima middag gehad, daar in die stampvolle kroeg in de Korte Koestraat in Utrecht. Ga ze zien als ze in de buurt zijn, erg lekkere band!

Ook te beluisteren in de Bluesrock Special op woensdagavond op BCR, tussen 9 en 11 uur.

 

Categorieën: Nieuws

Reageer