Geschreven door Kees op 3 oktober 2014
2 Chord Genius

Vanavond tussen 10 & 12 uur op www.baarsclassicrock.nl de Countdown Café aflevering van 12 augustus 1995, met daarin o.a. te gast 2 Chord Genius, oftewel de Schiedamse singer songwriter Marieke Olij, van wie we sinds haar verrassende debuut CD helaas nooit meer iets hebben vernomen. Verder aandacht voor het Live In Japan album van Sleeze Beez + een akoestisch optreden door niemand minder dan Mother’s Finest!! Dat wordt weer genieten vanavond!!

Categorieën: Uitzendingen

4 reacties

 1. avatar Klaas Stap zegt:

  Hallo,

  Ik ben ook zo benieuwd naar wat Marieke Olij verder heeft gedaan met muziek. Ik heb in het verleden al eens een zoektocht ondernomen naar haar, maar niets gevonden behalve oud nieuws. Wat doet ze nu? Is ze getrouwd en heeft ze een andere achternaam? Waar woont ze nu?

  Misschien dat jij iets meer weet dan ik.

 2. avatar Henk zegt:

  Ach dat spijt me zeer, ik was heimelijk een beetje verliefd op haar geworden sinds haar optreden in ons studenten cafe in Delft.

 3. avatar Marius van Meurs zegt:

  Nog twee jaar met haar samengewoond. Mee geweest naar EMI voor een 2e CD maar EMI stelde eisen waar Marieke geen zin in had.

Reageer