Geschreven door Kees op 4 mei 2012
fb2

Vanavond tussen 10 & 12 uur op www.baarsclassicrock.nl de Countdown Café Classic uitzending van 4 december 1993, met daarin o.a. een optreden in de studio van de Friese band The Serenes, een intvu met Aerosmith-bassist Tom Hamilton + als klap op de vuurpijl vanuit Brussel een half uur live Aerosmith!! Deze superuitzending mag je niet missen!

Categorieën: Uitzendingen

5 reacties

  1. avatar Anjo van der Wal zegt:

    Van The Serenes staan “Barefoot and Pregnant” (1990) en “Back To Wonder” (1993) nog bij me in de kast. “Barefoot and Pregnant” werd in 1990 door OOR uitgeroepen tot één van de belangrijkste platen van dat jaar (samen met o.a. “Time’s Up” van Living Colour). Zelf heb ik The Serenes vrij vaak gezien, in, als ik me goed herinner, wisselende bezettingen. Locaties waren: Paard in Den Haag, Nighttown in Rotterdam (niet meer bestaand) en Bevrijdingsfestival in Rotterdam.

  2. avatar Ferdy zegt:

    dat was een heerlijk half uurtje van Aerosmith

Reageer